Klubben

Chosen Few Mc Sandviken består idag av 12 st medlemmar och 2 proppar. Vi är en oberoende klubb som värdesätter våra motorcyklar och hojåkning högt. Vi åker på diverse träffar, fester, swap mm och gillar att umgås med andra klubbar och hojåkare.

Chosen Few Sandviken har inga kopplingar till övriga Chosen Few Mc klubbar.   Chosen Few Sandviken have no connections to other Chosen Few Mc clubs.

 

Historia

Klubben startades 1972 och bestod då av 5 st medlemmar. Första klubblokalen som ordnades efter ca två år låg i Ginborn och var ett hönshus som först måste tömmas på höns innan man kunde inreda det till klubbhus.

 

Det andra klubbhuset låg i Storvik och då använde man lokalen i Ginborn som garage och verkstad.

            

 

1978 slogs Lone Riders och Chosen Few ihop och var då som mest ca 70 st medlemmar. Några år senare delade klubbarna på sig igen. Chosen Few Mc har sedan dess haft ett medlemmsantal på mellan 10 - 15 st.

 

Klubbkåk nr 3 låg i Sandviken på Spångvägen "Smôrhôlet" som hyrdes av sandvikens kommun mellan 1986 och 2000. Den kåken var i så dåligt skick på slutet att sandvikens brandkår fick sätta fyr på den.

 

Fjärde stället var en verkstadslokal som också låg på Spångvägen . Efter ca två år när den lokalen hade både hojbås, sovloft och festlokal bar det iväg igen pga att Sandbackapark skulle byggas där. 

 

Nuvarande stället ligger efter Högbovägen och är för oss en perfekt lokal med plats för hojarna , en bardel , en verkstadsdel och en relaxavdelning för medlemmarna.
                               

  

Genom åren har klubben ordnat diverse fester och träffar . Bland annat en MC-utställning i Högbo med tillhörande fest på Strandbadet i Årsunda . En MC-träff på Sätrabadet i Sandviken . Juldagsfest och sista Aprilfest mm. Förnärvarande har inte klubben någon årligt återkommande tillställning .
                                     
                                       

upp